03.03.2018 Tarihli Akademik Kadro İlanı

Üniversitemizin çeşitli bölümlerinde görev yapmak üzere 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Vakıf Yüksek Öğretim Kurumları Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda nitelikleri belirtilen kadrolara öğretim üyesi alınacaktır. Başvuracak adayların ilgili yönetmelik hükümlerine göre asgari başvuru koşullarını sağlamış olmak şartıyla ilanda belirtilen ve aşağıda ayrıntıları verilen evrakları süresi içerisinde, Üniversite Meydanı, No: 2 Mustafapaşa/Ürgüp’te bulunan Üniversitemiz rektörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru dosyasında eksik belge olması halinde, adayın başvurusu değerlendirmeye alınmayacaktır. Kişi bundan doğan bir hak iddia edemez. Başvuru süresi, ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür. Süresi içerisinde yapılmayan, posta ve e-posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvurular şahsen yapılacaktır.

Profesörlük kadrosu için gerekli belgeler;

1. Başvuru dilekçesi için tıklayınız.
  2. YÖK formatında özgeçmiş.
  3. Yayın listesi.
  4. 2 adet vesikalık fotoğraf (fotoğrafların arkasına adı/soyadı ve başvurulan kadro yazılacaktır.)
  5. T.C. kimlik kartı / Nüfus cüzdanı örneği.
  6. Noter veya resmi kurumlarca onaylanmış doçentlik belgesi.
  7. Yönettiği lisansüstü çalışmalar.
  8. Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar veya daha önce çalışmış olanların alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesi dökümü.
  9. Bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 adet dosya ve 6 adet CD kaydı.

Yardımcı Doçentlik kadrosu için gerekli belgeler;

1. Başvuru dilekçesi için tıklayınız.
  2. YÖK formatında özgeçmiş.
  3. Yayın listesi.
  4. Noter veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans ve doktora belgesi.
  5. T.C. kimlik kartı / Nüfus cüzdanı örneği.
  6. 2 adet vesikalık fotoğraf (fotoğrafların arkasına adı/soyadı ve başvurulan kadro yazılacaktır).
  7. Erkek adaylar askerlik belgelerinin tasdikli örneğini.
  8. Bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 adet dosya ve 4 adet CD kaydı.
Beslenme ve Diyetetik Yardımcı Doçent 1 Uzmanlığını Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları alanında tamamlamış olmak.
Beslenme ve Diyetetik Yardımcı Doçent 1 Uzmanlığını Biyokimya alanında tamamlamış olmak.
Çocuk Gelişimi Yardımcı Doçent 1 Doktora eğitimini Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Okul Öncesi Öğretmenliği alanlarından birinde tamamlamış olmak.
Çocuk Gelişimi Profesör 1 Doktora eğitimini Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Okul Öncesi Öğretmenliği alanlarından birinde tamamlamış olmak veya bu alanlarda doçentliğini almış olmak.
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yardımcı Doçent 3 Uzmanlığını Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Ortopedi ve Travmatoloji, Nöroloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi alanlarından birinde tamamlamış olmak.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yardımcı Doçent 1 Turizm İşletmeciliği, Turizm ve Otel İşletmeciliği alanlarından birinde doktora yapmış olmak.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yardımcı Doçent 1 Gıda Mühendisliği alanında doktora yapmış olmak.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yardımcı Doçent 1 Besin Hijyeni ve Teknolojisi alanında doktora yapmış olmak.
Psikoloji Yardımcı Doçent 1 Uzmanlığını Psikiyatri alanında tamamlamış olmak.
Psikoloji Yardımcı Doçent 1 Psikoloji alanında doktora yapmış olmak.
Psikoloji Profesör 1 Psikoloji alanında doktora yapmış olmak veya doçentliğini bu alanda almış olmak.
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Yardımcı Doçent 1 Uluslararası İlişkiler alanında doktora yapmış ve Orta Asya Su ve Enerji Politikaları üzerine çalışmalar yapmış olmak.
Uçak Gövde - Motor Bakım Profesör 1 Kimya alanında doktora yapmış ve polimer teknolojisi alanında çalışma yapmış olmak.
Uçak Gövde - Motor Bakım Yardımcı Doçent 1 Yüksek lisans ve doktorasını Makine Eğitimi alanında yapmış olmak.
Uçak Gövde - Motor Bakım Yardımcı Doçent 1 Doktorasını Makine Mühendisliği alanında yapmış olmak ve lisans veya yüksek lisans eğitimini Uçak Mühendisliği alanında yapmış olmak veya Uçak Mühendisliği alanında çalışma yapmış olmak.