2 Kasım 2017 Tarihinde Yayınlanan Öğretim Üyesi İlanı

Yardımcı Doçent Alımına İlişkin Duyuru

1. Üniversitemiz Kapadokya Meslek Yüksekokulu Diş Protez Teknolojisi programına yardımcı doçent alınacaktır.
  2. Durumları 2547 sayılı kanunun 23. maddesinde belirtilen şartlara ve devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz adayların ilanımızın yayınlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde müdürlüğümüze bizzat başvurmaları gerekmektedir.
  3. Adaylar dilekçe, özgeçmiş, yayın listesi ile noter veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans ve doktora belgelerini, nüfus cüzdan fotokopisini, erkek adaylar askerlik belgelerinin tasdikli örneğini ve iki adet fotoğrafı, çalışmalarını kapsayan 4 takım dosya ile birlikte yüksekokul müdürlüğüne teslim edeceklerdir.
  4. İlan hakkında 0384 353 50 09 numaralı telefondan bilgi alınabilir.
  5. Başvuru dilekçesi için tıklayınız.
  6. Başvuru evrakları iade edilmeyecektir.