2017 – 2018 Akademik Yılı Yeni Kayıtlı Öğrenciler için Hazırlık Muafiyet Sınavı Saat, Salon ve Oturum Bilgileri

2017 girişli hazırlık öğrenciler için hazırlık muafiyet ve seviye belirleme sınavı, iki aşamalı olacaktır.

Öğrencilerimiz OPT (Oxford Online Placement Test) ve konuşma sınavlarına katılacaktır. İlk önce yapılacak olan OPT sınavından 35 puan ve üstü alan öğrenciler, konuşma sınavına katılabilecek ve başarılı bulunmaları durumunda hazırlık sınıfından muaf sayılacaktır.

Yalnızca 2017-2018 akademik yılı yeni kayıtlı kayıtlı öğrenciler için uygulanacak olan konuşma sınavı Mustafapaşa Yerleşkesinde 11.09.2017 saat 17.00’da, Sabiha Gökçen Yerleşkesinde 12.09.2017 saat 15.00’da yapılacaktır.

Sınava sadece online başvuru yapmış olan öğrenciler kabul edilecektir. Online başvuru yapmamış ve öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava katılamayacaktır.

Mustafapaşa Yerleşkesi 2017 Girişli Öğrenciler için OPT Sınav Saat ve Oturum Bilgileri tıklayınız.

Sabiha Gökçen yerleşkesi 2017 Girişli Öğrenciler için OPT Sınav Saat ve Oturum Bilgileri tıklayınız.

Başarılar dileriz.