2017-2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi Hazırlık Programları MIDTERM II Sınavı

2017-2018 akademik yılı bahar dönemi hazırlık programları Midterm II sınavı, 19.03.2018 Pazartesi günü saat 09.30'daki yazılı sınavı takiben sözlü sınav ile devam edecektir.

*Sabiha Gökçen yerleşkemizdeki öğrencilerimiz için okuldan 08:45'te servis kaldıralacaktır.

Mustafapaşa yerleşkesi Hazırlık Midterm II sınavı saat ve salon bilgileri için tıklayınız.
Sabiha Gökçen yerleşkesi Hazırlık Midterm II sınavı saat ve salon bilgileri için tıklayınız.