2017-2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı

2017-2018 akademik yılı bahar dönemi hazırlık sınıfı muafiyet sınavları Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 11 Aralık 2017 Pazartesi günü saat 09.30’da yapılacaktır.

Sınav salon bilgileri öğrenci listelerinde yer almaktadır.

Mustafapaşa yerleşkesi hazırlık muafiyet sınavı öğrenci listesi ve salon bilgileri için tıklayınız.

Sabiha Gökçen yerleşkesi hazırlık muafiyet sınavı öğrenci listesi ve salon bilgileri için tıklayınız.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.