2017-2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi Trimestir Programları Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

2017-2018 akademik yılı bahar dönemi trimestır programları merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş başvuru sonuçları aşağıdaki gibidir:

Kayıtlar 02-04 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

1 Ali Topuz KMYO - Uçak Teknolojisi (İst) Kabul
2 Semanur Palaz KMYO - Uçak Teknolojisi (Nev) Kabul
3 İsmail Sefa Eranıl KMYO - Uçak Teknolojisi (Nev) Kabul

2017-2018 akademik yılı bahar dönemi trimestır programları kurum içi yatay geçiş başvuru sonuçları aşağıdaki gibidir:

Kayıtlar 02-04 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

1 Ali Topuz KMYO - Uçak Teknolojisi (İst) Kabul

2017-2018 akademik yılı bahar dönemi trimestir programları kurumlar arası yatay geçiş başvuru sonuçları aşağıdaki gibidir:

Eksik evrakların tamamlanması için 06.01.2018 tarihine kadar ek süre verilmiştir.

1 Görkem Altun KMYO - Uçak Teknolojisi (İst) Ek Süre