2017-2018 Akademik Yılı Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı Başvuruları

2017-2018 akademik yılı hazırlık sınıfı muafiyet sınavları Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 11 Eylül 2017 tarihinde yapılacaktır.

Başvurular online olarak alınacaktır. Sınavlara başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin muafiyet.kapadokya.edu.tr adresine TC kimlik numaraları ve öğrenci numaraları ile giriş yaparak başvuru yapmaları gerekmektedir.

Son başvuru tarihi 07 Eylül 2017 saat 23:59’dur.

Başvuru yapmayan/ öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Sınav saat ve salon bilgileri daha sonra duyurulacaktır.

Başarılar dileriz.