2017-2018 Akademik Yılında Hazırlık Sınıfından Başarısız Olan Öğrenciler İçin Hazırlık Muafiyet Sınavı Saat ve Salon Bilgileri

2017-2018 akademik yılında hazırlık sınıfından başarısız olan öğrenciler için hazırlık muafiyet sınavı 10.05.2019 Cuma günü iki aşamalı olarak gerçekleştirilecektir.

Sınavın birinci aşaması olan OOPT sınavı saat 09:30’da Mustafapaşa yerleşkesinde U-1 dersliğinde, Sabiha Gökçen yerleşkesinde S-6 dersliğinde yapılacaktır.

Sınavın birinci aşamasından başarılı olan öğrenciler aynı gün saat 11:30'da Mustafapaşa yerleşkesinde B-2, Sabiha Gökçen yerleşkesinde S-2 dersliğinde sözlü sınava gireceklerdir.

Başarılar dileriz.