2017-2018 Bahar Dönemi Uzaktan Öğretim Programları Final Takvimi

Uzaktan öğretim programı öğrencilerimizin 26-29 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacak bahar dönemi final sınavlarına ilişkin takvim aşağıda yayınlanmıştır. Uzaktan öğretim programı öğrencilerimize başarılar dileriz.

Uzaktan öğretim programları bahar dönemi final sınav takvimi için tıklayınız.

*Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde sınavlar eş zamanlı olarak yapılacaktır. Sınava girmek istediğiniz yerleşkeyi yapılacak olan anketlerde belirtmeniz zorunludur.