2018 - 2019 Akademik Yılı Uçak Teknolojisi Programı SHY-147 Bakım Eğitim Kuruluşu Modül Sınav Başvuruları

Yüksekokulumuzun Nevşehir ve İstanbul Sabiha Gökçen yerleşkesinde 13-14 ve 20-21 Ekim 2018 tarihlerinde SHY-66 A1/A2 kategorisinde modül sınavları yapılacaktır.

Ücretlendirme aşağıdaki gibi 2 (iki) grupta yapılacaktır.

• Yüksekokulumuz Uçak Teknolojisi programı öğrencilerinden her modül sınavı için 50 TL (KDV Dahil),
  • Modül sınavlarına dışarından katılmak isteyen adaylar (Kapadokya MYO Öğrencisi ve Mezunu olmayanlar) her modül sınavı için 100 TL (KDV Dahil)

Garanti Bankası Ürgüp şubesi IBAN: TR26 0006 2001 0410 0006 2989 81 (Açıklama kısmına Ad-Soyad, TC Kimlik No ve Girilecek Modüllerin Numaraları yazılacaktır.) nolu hesaba yatırmaları gerekmektedir.

Modül sınavlarına başvuru yapmak isteyen adaylar; sınav başvuru formunda bulunan bütün alanları doldurarak en geç 29 Eylül 2018 tarihine kadar dekontlar ile beraber kmyo147@kapadokya.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Sınav Başvurularında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

• Başvurular internet üzerinden alınacak olup elden yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. 01-05 Ekim 2018 tarih aralığında adaylara sınav giriş belgesi gönderilecektir.
  • Her adayın kendi başvurusunu yapması gerekmektedir. Bu sebeple her mail adresinden bir başvuru kabul edilecektir. Ayrıca tüm evrakların tek bir mail halinde gönderilmesi önemle rica olunur.
  • Sınav başvuru formunda bulunan bütün alanların doldurulması gerekmektedir. Fotoğrafsız başvurular kabul edilmeyecektir.
  • Sınavlara ilk defa başvuracak adaylar nüfus cüzdanı örneklerini başvuru evrakları ile beraber ilgili mail adresine göndermeleri (kmyo147@kapadokya.edu.tr) gerekmektedir.
  • 29 Eylül 2018 tarihinden sonraki başvurular dikkate alınmayacaktır.
  • Modül sınav ücretlerine ait dekontlar, sınav başvuru formu ile beraber gönderilecektir.

(Not: Modül 7 Bakım Uygulamaları sınavları bir test, iki ‘Essay’ sınavından oluşmaktadır. Her ‘Essay’ sınavı için ayrı ayrı ücret yatırılmalıdır.)

• Sınav sonuçları 15 iş günü içerisinde açıklanacaktır. Sonuç belgeleri için deniz.turac@kapadokya.edu.tr mail adresine talep dilekçesi göndermeniz gerekmektedir.

Modül sınavları başvuru dilekçesi için tıklayınız.

Modül sınav takvimi için tıklayınız.