2018-2019 Akademik Yılı Başında Hazırlık Sınıfından İki Yıl Üst Üste Başarısız Olması Nedeniyle İlişiği Kesilen Öğrenciler için Hazırlık Ek Muafiyet Sınavı Saat ve Salon Bilgileri

2018-2019 akademik yılı başında hazırlık sınıfından iki yıl üst üste başarısız olması nedeniyle ilişiği kesilen öğrenciler için hazırlık ek muafiyet sınavı 10.05.2019 Cuma günü iki aşamalı olarak gerçekleştirilecektir.

Sınavın birinci aşaması olan OOPT sınavı saat 09:30’da Mustafapaşa yerleşkesinde U-1 dersliğinde, Sabiha Gökçen yerleşkesinde S-6 dersliğinde yapılacaktır.

Sınavın birinci aşamasından başarılı olan öğrenciler aynı gün saat 11:30'da Mustafapaşa yerleşkesinde B-2, Sabiha Gökçen yerleşkesinde S-2 dersliğinde yazılı sınava gireceklerdir.

Başarılar dileriz.