2018-2019 Akademik Yılı Güz Dönemi Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları

2018-2019 akademik yılı güz dönemi Erasmus+ öğrenci staj hareketliliği yerleştirme sonuçları için tıklayınız.

AÇIKLAMALAR

Yapılan başvuru ve sınav sonuçlarına göre;

• Öğrencinin, son dönem AKTS genel not ortalamasının % 50'si ile Yabancı dil sınav sonucunun % 50'sinin toplam değeri SONUÇ olarak hesaplanmıştır.
  • Öğrencinin, son dönem AKTS genel not ortalamasının 4.00 üzerinden 2.20 altında olan aday, sıralamaya alınmayarak DEĞERLENDİRME yapılmamıştır.
  • Öğrencinin, yabancı dil sınav sonucunun staj hareketliliği için en az A2 olmaması durumunda, sıralamaya alınmayarak DEĞERLENDİRME yapılmamıştır.
  • Daha önce staj hareketliliğinden faydalanan öğrencinin SONUÇ puanına -10 puan uygulanmıştır.
  • Değerlendirme ve/veya Yerleştirme sıralaması hakkında yapılacak itirazlar yazılı dilekçe ve itiraz konusu belge ile 22 Kasım 2018 mesai bitimine kadar sekreterliğe yapılmalıdır.*

* Olası itiraz durumunda liste değişiklik gösterebilir. Değişiklik olsa bile ASİL adayların hakları saklı tutularak YEDEK adaylar arasında yeniden liste düzenlenebilir.