2018 İşkur Kursiyer Adayı Görüşme/Kayıt Kontrolü Listesi Hk.

04 Mayıs 2018 Cuma günü Sabiha Gökçen yerleşkemizde gerçekleştirilecek “Aday görüşme/kayıt kontrolü”ne ilişkin saat bilgisi aşağıdaki listede verilmiştir. Adayların kendisi için belirtilen saatlerde yerleşkemizde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Liste için tıklayınız.

Adayların yanında bulundurması gereken belgeler aşağıdaki gibidir. İlgili belgeler gerekli kontroller sağlandıktan sonra iade edilecektir. Belgesi eksik olan, ilan kriterlerine uygun olmayan veya aşağıda istenilen belgeleri ibraz edemeyen adaylar sürece dâhil edilmeyecektir.

• Nüfus Cüzdanı
  • Diploma/Geçici Mezuniyet Belgesi (E-devlet çıktısı kabul edilecektir)

Yazılı sınava alınacak adayların listesi 04 Mayıs 2018 Cuma görüşme/kayıt kontrolü işlemlerinin bitimini müteakip yayınlanacaktır.