Kapadokya Üniversitesi Psikoloji Gününü Ürgüp Halkıyla Kutladı

Üniversitemiz öğrencileri Dünya Psikoloji Günü etkinlikleri kapsamında hafta sonu Ürgüp ilçe merkezinde çeşitli etkinlikler düzenledi.

Pusula Psikoloji Topluluğu üyesi öğrenciler Ürgüp ilçe meydanında ve Ürgüp Belediyesi Turgut Özal Kültür Merkezinde çeşitli etkinlikler düzenleyerek Ürgüp halkıyla hem eğlendi hem de onlara ücretsiz danışmanlık hizmeti verdi.

Düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Psikoloji Bölüm Başkanımız Ferihan Tanrıkut, Ürgüp Belediyesi Turgut Özal Kültür Merkezinde “Ergen Beyni ve Başarıda Doğru Bilinen Yanlışlar” konulu seminerde konuşurken, üniversitemiz Dr. Öğr. Üyesi Psikiyatrist İbrahim Karakaya da “Etrafımızı Saran Yangın: Bağımlılık” başlıklı seminer verdi. Seminerlerin ardından Psikoloji bölümü öğrencilerimiz de katılımcılara depresyon, renk algısı gibi konularda sunum yaptılar.

Akşam ise Ürgüp ilçe meydanında Dans Topluluğu tarafından dans gösterileri yapılırken, Müzik Topluluğunun mini konseri sonrası gün boyu süren etkinlikler sona erdi.