Sabiha Gökçen Yerleşkesi

Kapadokya Üniversitesi İstanbul Sabiha Gökçen Yerleşkesi, bir havalimanı içerisinde yeralan ilk ve tek üniversite yerleşkesidir.

Milli Savunma Bakanlığı (M.S.B) Savunma Sanayi Müsteşarlığı'nın desteği ile oluşturulan Kapadokya Üniversitesi Sabiha Gökçen Yerleşkesi ile üniversite ve havacılık sektörü arasındaki işbirliğin geliştirilmesi, pekiştirilmesi ve havacılık alanında "sanayi - üniversite - devlet" işbirliğinin en iyi şekilde gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir.

Sabiha Gökçen Yerleşkemizde öğrenim gören öğrencilerimiz, bir yandan eğitimlerini sürdürürken diğer yandan Sabiha Gökçen Havalimanı'nda faaliyet gösteren havayolu şirketlerinde yarı zamanlı çalışma imkânı bulmaktadırlar.